SALVADOR FERRÉ I TONI POU
STEM
“Només hi ha una manera d’aprendre: fer, pensar i tornar a fer.”
Salvador Ferré Benedicto és biòleg i doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universtitat de Barcelona (2007). Va redirigir la seva carrera des de la investigació cap a la divulgació i la didàctica de les ciències. Ha impartit classes a diferents institucions educatives i universitats. Ha coordinat durant set anys un equip pioner en la creació de llibres de text multimèdia a l’editorial Digital-Text/Oceano.
És editor de diversos llibres de divulgació i autor de múltiples articles divulgatius. És autor, també, de més de 25 llibres de text de ciències, així com dels seus continguts interactius i multimèdia, que inclouen centenars d’animacions i vídeos. És fundador i codirector de l’empresa Eduscopi, dedicada a la innovació educativa.
Toni Pou Pujadas és llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i té estudis de teoria literària a la mateixa universitat. S’ha dedicat principalment al periodisme científic, a la pedagogia i divulgació de la ciència, i a la creació de continguts educatius multimèdia. Ha dirigit durant set anys un equip pioner en la creació de llibres de text multimèdia a l’editorial Digital-Text/Oceano.
Col·labora amb mitjans de comunicació (Ara, El Temps, Avui, Ábaco, Mètode, Ahora, etc.), ha estat professor en diverses institucions educatives, imparteix cursos universitaris i col·labora amb diverses editorials. És autor del llibre On el dia dorm amb els ulls oberts (Empúries/Anagrama), guardonat amb el Premi Godó de Periodisme d’Investigació i Reporterisme, i el Premi Prisma al millor llibre de divulgació científica publicat a Espanya, i és comissari de l’exposició L’Àrtic es trenca, produïda per l’Obra Social “la Caixa”. És fundador i codirector de l’empresa Eduscopi, dedicada a la innovació educativa.
• Educació científica
• Actualitat científica
• TAC i ciència
• Ciència ciutadana i pensament científic
• Pseudociències
• Eines TAC lliures
• Monogràfics (evolució, enginyeria genètica, física quàntica, història de la ciencia, etc.)